Šta treba da imaju Vaši podovi za teretanu?

Sportski objekti, teretane i fitnes centri koriste se za razne aktivnosti. Od ulaznog hola i samog sportskog prostora do tribina, svlačionica, kafeterija i prodavnica – svaki prostor ima svoje podove. Robusne podne obloge norament izdržavaju velika opterećenja i veliki broj posetilaca. Nora umeci takođe pružaju atraktivne i individualne mogućnosti dizajna.

Pored izdržljivosti, otpornost i bezbednost podnih obloga su od najveće važnosti. Nora gumene podne obloge ispunjavaju ove posebne zahteve, bilo da su u pitanju njihova svojstva protiv klizanja i ublažavanje kinetičke energije u sportskim halama i fitnes centrima.

Nora podovi za teretanu nisu idealni samo za treninge ili terene, već se mogu koristiti iu mnogim različitim okolnim prostorima, kao što su ulazi, hodnici, stepenice i svlačionice. Pokrivaju individualne zahteve zgrade i takođe ispunjavaju mnoge zahteve u pogledu dizajna i boje.

Kako to izgleda?

Još jedan zadovoljni klijent – Ozon Crossgym Zemun! U mnogima omiljenoj “teretani iz kraja”, kompanija Perin podovi nedavno je postavila nove podne obloge, koje zadovoljavaju visoke zahteve prostora sklonog habanju usled sportskih aktivnosti. U pitanju je norament 926, čepasti pod, u pločama 1 x 1 metar.

Podovi za teretanu - Ozon Crossgym Zemun

Izuzetno smo zadovoljni, izdržljivost, lakoća odrzavanja. Prosto je ispunilo sva očekivanja i više od toga. Održava izgled novog poda i jako se teško i malo haba. Hvala jos jednom na saradnji, sve preporuke!

– Nikola iz Ozon Crossgyma-a

Gde i Vi možete nabaviti podove za svoju za teretanu?

Kompanija Perin podovi Beograd Vam nudi podne obloge od gume najviših performansi. Gumeni podovi su idealni podovi za teretanu i fitnes centre, jer ovaj materijal odlično podnosi opterećenje teških spravi za vežbanje, a otporan je na habanje koje inače nastaje usled povećanog prometa i svakodnevnih fizičkih aktivnosti. Izaberite najbolje za svoju teretanu!

Za više informacija, kontaktirajte nas.