PERIN PODOVI

Već više od 20 godina Perin podovi su vaš najbolji izbor.

Naša infrastruktura i logistika u Beogradu, kao i opšte poznata snaga kompanije nora® u svetskim okvirima, su garant kvalitetnog i uspešnog rada na tržištu Srbije i Crne Gore. Podne obloge nora® zadovoljavaju visoke standarde Evropske Unije za opremanje javnih objekata po pitanju kvaliteta, sigurnosti, sertifikata, ekologije i održivih materijala. Sistem rada kompanije „PERIN-PODOVI“ i prepoznavanje potreba klijenata omogućava našoj kompaniji da se razlikuje i obezbedi dodatni kvalitet u poslovanju.

pošaljite upit

PROJEKTOVANJE
ODABIR DIZAJNA
PLANIRANJE
UGRADNJA
ODRŽAVANJE

PRODAJA

Podovi su investicija koja zahteva adekvatna stručna znanja. Naš tim eksperata sa dugogodišnjim iskustvom vam stoji na raspolaganju u planiranju i odabiru podnih obloga.

MONTAŽA

Pravilna instalacija i održavanje presudni su za oživljavanje vaše vizije. Naša tehnička lica obučavana su od strane nemačkih eksperata iz kompanije nora®. Takođe nudimo praktične seminare za obuku montažera u oblastima najnovije tehnike i veštine potrebne za instalaciju. Video uputstva za instalaciju možete pronaći na linku ispod:

Pogledajte uputstva za instalaciju

ODRŽAVANJE

Za čišćenje homogenih nora® podova od kaučuka potrebni su vam samo voda i ekskluzivni nora® diskovi, impregnirani s bezbrojnim, mikroskopski malim dijamantima. Podovi se mehanički čiste i poliraju – samo s vodom i bez ikakvih hemikalija.